Consorci Esportiu
Search
notícies

Notícies

El festival La Monstra arriba a la cinquena edició de la mà de Massa Fressa

10/08/2018


Per cinquè any consecutiu, durant les Festes d’Agost de Banyoles tindrà lloc el festival d’arts joves La Monstra. Enguany serà divendres 17 d’agost al Parc de la Draga. L’associació cultural Massa Fressa pren el relleu a Arran Pla de l’Estany, que s’havia encarregat de muntar el festival des de la seva creació, el 2014, amb el nom de Mostra de Grups Joves del Pla de l’Estany.

Prenent el model de l’edició de l’any passat, enguany La Monstra continua apostant per ser un aparador d’artistes de la comarca de disciplines diverses, i propiciarà, de nou, la reunió dalt de l’escenari d’un grup musical banyolí ja dissolt. Hi haurà, com al 2017, dos espais principals, La Cova i L’Altaveu. A més, Massa Fressa incorpora algunes novetats per potenciar l’oferta del festival, com ara l’actuació del col·lectiu gironí Rise Up! amb el seu sound system, i planteja una nova distribució espacial.

Programa 5a edició La Monstra
19 h – L’Altaveu
Actuació dels grups Pla B i Neurona Perdida
21 h – La Cova
Mostra d’artistes: Space Jockey + Tibax, genís, Bjarkan, Line i Alba Sardina. Pintada en directe d’un mural a càrrec de Vatua l’Olla
Simultàniament, actuació dels MC’s: La Kinki, Pau$a, MC Sylvia i Babaflow
23 h – L’Altaveu
Actuació dels grups Micos i Koalas i 5 Elements
02 h
Rise Up!
Durant el festival hi haurà servei de bar i d’entrepans freds.

Una nova entitat per visibilitzar els joves creadors

L’associació cultural Massa Fressa s’ha creat fa uns mesos, amb l’objectiu de difondre i promocionar artistes emergents de la comarca a través de projectes i actuacions diverses, com La Monstra. Així, es proposa ajudar els creadors del Pla de l’Estany, amb una atenció preferent als més joves. A banda d’aquest festival, Massa Fressa està treballant ara mateix en un projecte audiovisual, La Gardela, que veurà la llum pròximament. L’entitat s’afegeix, doncs, a la xarxa d’entitats i equipaments musicals i culturals de la comarca, amb la mirada posada a l’impuls de músics i artistes que estan començant.

Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | oac@ajbanyoles.org | NIF P1701600G