Consorci Esportiu
Search
notícies

Notícies

Èxit de la celebració del Dia mundial de l’activitat física al Pla de l’Estany

13/04/2018


Aquest any la Taula de Salut Comunitària s’ha volgut sumar a les celebracions del Dia mundial de l’activitat física animant a la ciutadania a realitzar esport al voltant de l’Estany. L’Estany és un dels principals actius de la comarca, la seva existència ens ajuda a tenir un millor estat de salut i benestar ja que ens anima a fer tot tipus d’activitat: caminar, córrer, anar amb bicicleta, conversar o simplement contemplar-lo. Per reivindicar aquesta joia de la comarca, la taula de salut comunitària ha volgut animar a la població a compartir les seves fotografies a les xarxes socials realitzant esport amb el hastag #salutenmoviment. Totes les fotografies recollides formaran part d’una exposició titulada “l’Estany ens mou” que s’exposarà en diferents espais públics per compartir aquesta experiència amb tota la ciutadania.

Al llarg de la jornada els diferents membres de la taula van instal·lar un estand informatiu i diversos photocalls que animaven a la població a compartir les seves imatges. A més del gran nombre d’esportistes habituals es van aproximar a l’Estany els alumnes de l’Institut Pere Alsius i l’escola La Draga que, com anteriors edicions, van tancar les seves aules per realitzar una volta a l’Estany amb tot l’alumnat. També van participar a la convocatòria els treballadors i treballadores de l’Àrea Bàsica de Salut, els socioeducatius de La Farga i de Sant Pere, entitats de dones de la Farga, el Centre Obert i el Servei Fem Companyia, entre d’altres.

La Taula de Salut comunitària està formada pel Punt de Salut Jove de Banyoles, el Pla de Desenvolupament Comunitari de Banyoles, la Cínica Salus Infirmorum, l’Àrea Bàsica de Salut, l’Agència de Salut Pública de Catalunya, l’Equip d’Intervenció Comunitària Intercultural de Banyoles i el Consell Esportiu del Pla de l’Estany. L’activitat ha estat coorganitzada per la mateixa taula i ha tingut la col·laboració dels ajuntaments de Banyoles i Porqueres.

Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | oac@ajbanyoles.org | NIF P1701600G