Consorci Esportiu
Search
notícies

Notícies

La Fira de Sant Martirià de Banyoles 2017 incorpora espectacles eqüestres gratuïts

13/11/2017


La 39a edició de la Fira de Sant Martirià, a Banyoles, se celebrarà aquest cap de setmana, dies 17, 18 i 19 de novembre del 2017. Enguany en destaquen els espectacles gratuïts que s’han preparat com ara el del popular i televisiu Santi Serra que és capaç de sorprendre amb la seva doma natural i amb tot el que fan els seus cavalls. Unes altres de les novetats és l’espectacle per encerclar el burro i veure en directe com el gos d’atura treballa amb el pastor i el ramat d’ovelles.

La Fira està organitzada per l’Ajuntament de Banyoles i l’Associació de la Fira de Sant Martirià, i amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i CaixaBank. L’accés és totalment gratuït i hi haurà un ampli espai per aparcament just al costat de la Fira amb una capacitat per a 900 cotxes. Com cada any, si el temps ho respecta, s’espera una gran afluència de públic, ja hi ha confirmats 1.000 nens i nenes de diferents escoles. 

És una fira perfecte pels amants del cavall i dels animals autòctons catalans. I és que la Mostra de races autòctones catalanes amb animals autòctons agrada als nens i nenes.

El cap de setmana serà ple d’activitats amb exhibició de diverses disciplines eqüestres, els concursos morfològics, el VI Memorial Francesc Bosch, el torneig de Sant Martirià de salt, una exhibició de horsebal, la final del campionat de Catalunya de Pole bending i barrel racing (dues modalitat de munta western), el concurs de cant de gall, xerrades, concurs de carrousels, la mostra de tractor i d’eines antigues del camp...

La fira multisectorial i comercial Firestany dins del pavelló de la Draga és un dels atractius amb estands diversos, enguany amb 70 estands. També es podrà visitar el mercat d’artesania i la Fira del dibuix i la pintura. En aquesta edició, es torna a incorporar a la Fira la Monogràfica del Gos d’atura català.

Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | comunicacio@ajbanyoles.org | NIF P1701600G