Consorci Esportiu
Search
ajuntament

LA BALCA - Centre educatiu municipal 0-3

 

La Balca és un Centre Educatiu Municipal que ofereix una atenció integral a la família i la primera infància.   Pretén respondre tant a les necessitat de les famílies com a les dels infants, facilitant espais diversos de suport al desenvolupament dels més menuts i de les relacions familiars. És per això que La Balca ofereix servei d’escola bressol amb capacitat per a 79 infants d’1 a 3 anys, ludoteca, espai nadó, espai familiar i un espai de relació entre pares i mares, espais que poden utilitzar totes les famílies de Banyoles.

 

 

 

Els infants hi trobaran educadors que els ajudaran en el seu procés de desenvolupament, un espai i un material adequats a les seves necessitats, altres infants amb qui descobrir i compartir experiències i un entorn que els acollirà i els ajudarà a créixer, aprendre, jugar i conviure.

 

 

Les famílies hi trobaran un equip de professionals que els oferiran suport en el procés educatiu dels infants, un espai per relacionar-se amb els seus fills i altres famílies, altres famílies amb qui compartir experiències i un entorn estimulant i obert a la participació i la cooperació.

 

 

La preinscripció a l’escola bressol municipal es realitza a l’Oficina Municipal d’Escolarització a finals de maig – principis de juny, d’acord amb el calendari proposat pel Departament d’Educació i aprovat per l’Ajuntament de Banyoles. Trobareu més informació a l'espai Balca del blog del Servei d'Educació.  La inscripció als espais globals es realitza a la Balca durant tot l’any al telèfon 972573536.

 

 

Els principals trets d’identitat de La Balca són la metodologia activa de treball i amb espais temàtics, l’equip educatiu, la participació de les famílies i els espais adequats a les necessitats dels infants.

 

 

 

 

 

 

Espai nadó i espai familiar

Són espais psicoeductius de trobada entre mares i pares i els seus infants, amb la finalitat de compartir experiències i inquietuds, i aprofundir en l'educació dels fills i filles. Per participar-hi només cal trucar a La Balca.
Espai nadó: per a famílies i infants fins a 12 mesos. Dijous de 10 a 12 del matí.
Espai familiar: per a famílies i infrants entre 1 i 3 anys. Dijous de 4 a 6 de la tarda.

Ludoteca
Si vols pel teu fill o filla un espai per jugar amb altres nens i nenes i en un entorn ben estimulant, pots venir a la Ludoteca de la Balca.
Per a infants entre 1 i 6 anys. Cada dia de 5 a 6 de la tarda.

Entre pares i mares
És un espai de formació, aprenentatge i intercanvi, on es programen activitats formatives adreçades a famílies, i de les quals se'n fa difusió a nivell de ciutat.


Més informació sobre La Balca: http://educacio.banyoles.cat

El servei d'escola bressol està subvencionat per: l'Ajuntament de Banyoles i la Diputació de Girona.

Imatges


Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | oac@ajbanyoles.org | NIF P1701600G