Consorci Esportiu
Search
ajuntament

L'escolarització a Banyoles

 

L’escolarització és un dels molts elements que té la ciutat per avançar cap a una ciutat educadora, oberta, cohesionada i cívica.

L’escola bressol, l’educació infantil i primària, l’educació secundària obligatòria, el batxillerat, els cicles formatius, els cursos d’alfabetització, els cursos d’idiomes, els estudis musicals, universitaris, etc. són diferents propostes educatives que ofereix la ciutat per tal que la formació i l’educació siguin realment un procés al llarg de tota la vida.

Oficina Municipal d'Escolarització

Aquest servei que ofereix l'Ajuntament de Banyoles, en conveni amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, vol faciliatr l'escolarització al municipi, informant i donant suport als ciutadans.

Podeu adreçar-vos a l'Oficina Municipal d'Escolarització per a:

  • Informar-vos sobre el procés de preinscripció i matriculació: conèixer els centres educatius de la ciutat, l'oferta formativa en general, places ofertades, criteris de baremació, documents a presentar, consulta de llistes.....
  • Formalitzar la preinscripció al servei d'escola bressol municipal, a educació infantil i primària i a educació secundària obligatòria (ESO).
  • Demanar qualsevol assessorament relacionat amb l'escolarització dels vostres fills i filles a la ciutat.

 

Preinscripció
Educació infantil, primària i secundària obligadòria

Entre el març i abril el Departament d'Educació estableix un període de preinscripció ordinari especialment adreçt a tots els alumnes que al proper mes de setembre s'han d'escolaritzar a P3 o a 1er d'ESO. Durant el període ordinari cal adreçar-se a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) de l'Ajuntament de Banyoles, o bé al centre educatiu demanat en primera opció, i formalitzar una sol·licitud de plaça escolar o preinscripció.

 

Escola bressol municipal La Balca

Durant el període ordinari, generalment durant el mes de maig, cal fer la sol·licitud de preinscripció a  l'Oficina Municipal d'Escolarització de l'Ajuntament de Banyoles.

 

L'horari d'atenció durant el període ordinari és de 9 del matí a 2 del migdia i de dos quarts de 5 a dos quarts de 7 de la tarda.

 

Webs relacionadesAjuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | oac@ajbanyoles.org | NIF P1701600G