Consorci Esportiu
Search
ajuntament

Servei d'orientació PIMESTIC

 

Dintre del Servei d’Orientació, hem ampliat el que oferim, amb un assessorament específic en seguretat, us adjuntem un díptic amb informació i un formulari de sol·licitud.

Temàtic Seguretat Informàtica - Adreçat a empreses de qualsevol sector d’activitat, que ja han incorporat les noves tecnologies (independentment del nivell d’implantació que tinguin) al seu negoci i que volen millorar la seva seguretat, tant de la seva informació com dels seus equipaments, mitjançant l'ús de les TIC: adequar l’empresa a les obligacions de la legislació vigent, establir els mecanismes per tal de garantir la continuïtat del negoci en cas d’incidències, millorar la credibilitat i la confiança de les transaccions electròniques i l’accés a la informació que oferim als clients, gestionar de manera fiable i segura els sistemes d’informació,etc...... Detectar els punts febles i els riscos que això comporta a l’empresa, donar les solucions prioritzant per importància i donar a conèixer quin es el camí a seguir. <Cost del servei: 1000 €. Subvenció de la Generalitat: 500 €. Cost a l’empresa: 500 €.>


Dintre del Pla Pimestic afegim EinesTIC - un paquet informàtic basat en eines estàndard de programari lliure destinat a cobrir els requeriments informàtics bàsics del dia a dia dels professionals i de les micropimes catalanes. EinesTIC poden funcionar en pràcticament qualsevol ordinador i inclou eines per a la gestió de contactes, la facturació i la gestió de despeses, per elaborar documents i per gestionar el correu electrònic, entre d'altres. Aquest paquet informàtic va se presentat i llançat al mercat el passat dia 6 de Març. Per qualsevol dubte contacteu amb einestic@pimestic.cat .

També us podeu descarregar una nota postjornada que es va celebrar a Banyoles, jornada Sectorial en Seguretat, fa uns dies per si es del seu interès.


Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | oac@ajbanyoles.org | NIF P1701600G