Consorci Esportiu
Search
ajuntament

Teatre municipal

 

UBICACIÓ

El Teatre Municipal està situat al centre de Banyoles. Es troba al carrer Pere Alsius, 12, al costat de l’Ajuntament, a 5 minuts a peu de la Plaça Major i el Barri Vell de la ciutat i a 15 minuts de l’Estany de Banyoles. Un entorn immillorable que incita a fer-hi una visita i gaudir de l’entorn cultural i històric de la ciutat. Teatre Municipal de Banyoles. c/ Pere Alsius, 12 Banyoles Telf: 972 57 25 07  teatre@ajbanyoles.org

HISTÒRIA

El Teatre Municipal va obrir les seves portes l’abril de 1995. Amb una superfície de 700 m2 i un aforament de 249 espectadors, va ser projectat pel dissenyador banyolí Lluís Pau.

Concebut com una sala d’exhibició d’arts escèniques, el Teatre Municipal al llarg d’aquests dinou anys de vida ha acollit produccions de teatre, música i dansa; així com, tot tipus de xerrades, conferències, presentacions de llibres, i altres activitats culturals, per tal de donar cabuda a les necessitats de la ciutadania.

El Teatre Municipal s’ha convertit en el motor de les iniciatives culturals a la nostra ciutat.

 

Quin tipus d’emoció sentirem quan s’obri per primera vegada, davant nostre, el teló del teatre nou, del Teatre Municipal de Banyoles? Per a la majoria de nosaltres serà una experiència singular, perquè un teatre és un espai màgic, un àmbit de comunicació on cada espectacle és una experiència única, irrepetible: el contacte d’uns actors, ballarins o músics amb el públic d’un dia determinat, Quan la sintonia entre els uns i els altres és intensa, l’emoció no es pot descriure en paraules” Joan Solana (abril de 1995).


Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | oac@ajbanyoles.org | NIF P1701600G