Consorci Esportiu
Search
ajuntament

Festes

 

L’Ajuntament de Banyoles en col·laboració amb les associacions festives i culturals de la ciutat any rere any programem activitats l’objectiu de les quals és fomentar la cultura popular i tradicional catalana, així mateix es continuen portant a terme nous projectes enriquidors per la ciutat i la comarca.

Banyoles com a ciutat catalana treballa perquè les festes populars i tradicionals de la població es mantinguin vives any rere any. Tot això queda demostrat amb les associacions que existeixen a Banyoles. Aquestes entitats participen activament en les festes de la Mare de Déu d’Agost, en la Festa Major de Sant Martirià, Cavalcada de Reis, Exposició de Flors, Sant Jordi, 11 de setembre,  entre altres.

En conseqüència, sostenim el que estableix la Llei 2/1993, de 5 de març, de foment i protecció de la cultura popular i tradicional i de l’associacionisme cultural, en el sentit que la societat civil que crea, organitza i transmet cultura, ha d’ésser objecte d’una atenció especial, ja que gràcies el seu esforç i a les seves iniciatives, no només es conserva un patrimoni de gran importància, sinó que s’impulsa una manera de concebre la cultura com a element de participació i de decisió summament enriquidor per als ciutadans.

 


Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | oac@ajbanyoles.org | NIF P1701600G